Oxygen all-in fitness

Fitness

Zin om erin te vliegen? Bij Oxygen vind je de meeste moderne apparatuur en is er altijd deskundige begeleiding aanwezig. 

Cardiotraining

Cardiotraining, een belangrijke training om het lichaam gezond en in conditie te brengen en te houden. Door middel van cardio-apparatuur zoals fiets- en roeiergometers, maar ook crosstrainers en loopbanden traint men de conditie van het hart en de longen.


Wil je graag eens lopen in Nieuw-Zeeland, 's avonds naar jouw favoriete programma kijken of de nieuwste videoclip van jouw favoriete zanger(es) bekijken? Dat is geen enkel probleem want op onze luxecardiotoestellen kan dit allemaal! Je kan zelfs via jouw smartphone jouw trainingsresultaten bijhouden!

Krachttraining

Meer zichtbare spieren ontwikkelen? Of gewoon jezelf sterker voelen? Bij Oxygen vind je een heleboel krachttraining apparatuur, zowel binnen als buiten, die jou zullen helpen om een gezonde en krachtige spiermassa op te bouwen. Onze nieuwe krachtapparatuur van Hammer Strength en onze talloze functional trainingsapparaten zorgen voor een oneindig aantal mogelijkheden om te trainen.


Onder krachttraining verstaan wij het trainen met gewichten. Door middel van deze trainingen kan men het lichaam in vorm brengen, sterker worden en de conditie verbeteren. Krachttraining kan ook helpen bij diverse lichamelijke klachten zoals rugpijn. Het is tevens een goede ondersteunende training om gewicht te verliezen of om spiermassa bij te kweken.

Gratis dagpas

Twijfel je over een fitnessabonnement? Probeer onze cardio- en krachtfaciliteiten GRATIS uit in onze club. Binnenkort kan je ook gebruik maken van onze outdoor krachtzone, hier zijn we volop aan bezig! 

Schrijf je in

Kan je niet wachten om te lopen in Nieuw-Zeeland of je onder te dompelen in onze uitgebreide krachtzone? Schrijf je online in en word lid van onze toffe Oxygen familie! Wij staan jou bij in het schrijven van je eigen fitness verhaal!

Openingsuren

maandag: 09:00 - 22:30
dinsdag: 09:00 - 22:30
woensdag: 09:00 - 22:30
donderdag: 09:00 - 22:30
vrijdag: 09:00 - 21:00
zaterdag: 10:00 - 18:00
zondag: 10:00 - 18:00