Oxygen all-in fitness

Over ons

Welkom bij Oxygen! Met onze klantgerichte aanpak en divers aanbod hopen wij dat ieder zich thuis voelt bij Oxygen Fitness, jong en oud, van het beoefenen van laagdrempelige groepslessen tot intense personal training.

Oxygen fitness

Fitness is meer dan een sportactiviteit, fitness is een plaats waar mensen samenkomen, een plaats waar mensen worden geïnspireerd en gemotiveerd. En dit is ook waar Oxygen Fitness om draait. Al heel wat sportieve leden zijn hier komen fitnessen, groepslessen volgen, spinning of krachttraining komen doen. Sommige trainen hier al meer dan 15 jaar, andere nog maar recent. Onze variatie aan krachttraining, groepslessen, cardio training, spinning, yoga en sauna zorgen voor een heel divers aanbod en publiek.

Club Eke

20 jaar bestaat deze Oxygen Fitness Club ondertussen. 1400M2 op de grens tussen Eke en De Pinte. De komende jaren gaan wij in Oxygen Eke voor meer fitness! Dat zal je zien aan onze uitbreidingen zoals de outdoor zone, nieuwe leszaal, nieuwe verlichting en vooral veel nieuwe apparatuur. Dit om het fitnessen nog aangenamer en uitdagender te maken voor u, als klant, als lid, als sportieveling.

Wil jij deel uitmaken van ons jong en dynamisch team? Onze crew bestaat uit klantvriendelijke collega’s waar de klant en gemoedelijkheid centraal staan. In de Oxygen Fitness Eke werken wij met een gevarieerd team, waar zowel vaste medewerkers als flexi-jobbers en jobstudenten werken!

Kom je graag in contact met mensen en ben je flexibel ingesteld? Stuur je motivatie en CV (+ foto) naar hr@oxygenfitness.be .

Popel je om te beginnen?

Word lid en smijt je volledig met ons in jouw eigen fitness verhaal. Wil je eerst kennismaken? Vraag snel je dagpas aan en kom vandaag nog onze club uitproberen!

Openingsuren

maandag: 09:00 - 22:30
dinsdag: 09:00 - 22:30
woensdag: 09:00 - 22:30
donderdag: 09:00 - 22:30
vrijdag: 09:00 - 21:00
zaterdag: 10:00 - 18:00
zondag: 10:00 - 18:00