Oxygen all-in fitness

Begeleiding

Ben je uitgeput aan excuses om te gaan sporten? Na 2 keer fitnessen heb je de moed al opgegeven? Jouw personal trainer zet al de excuses opzij en zal je motiveren om te volharden en je volledig aan jouw training te wijden!

Personal training

De aandacht van de personal trainer is volledig op jou, jouw doel en jouw planning gericht. Samen met je Personal Trainer stel je een haalbaar doel vast. Dit doel zal de leidraad zijn voor de begeleiding.

Of je wil afvallen, jouw conditie wil verbeteren, spiermassa wil aanmaken, moet revalideren of jezelf wil klaarstomen voor een marathon, … We stellen jouw doel voorop en begeleiden je om zo snel en gezond mogelijk jouw trainingsdoel te bereiken. Onze gediplomeerde begeleiders zijn opgeleid om u met elk soort doel te begeleiden!

Fit in 12 weken

FIT IN 12 WEKEN is een 12 weken durend programma onder begeleiding van een personal trainer, waar zowel aandacht wordt besteed aan fitness als voeding.

Kom langs en bespreek samen met één van onze personal trainers jouw doelstellingen en motivatie en ze zullen een persoonlijk programma opmaken in functie van jouw wensen.

Inschrijven

Kan je niet wachten om te lopen in Nieuw-Zeeland of je onder te dompelen in onze uitgebreide krachtzone? Schrijf je online in en word lid van onze toffe Oxygen familie! Wij staan jou bij in het schrijven van je eigen fitness verhaal!

Openingsuren

maandag: 09:00 - 22:30
dinsdag: 09:00 - 22:30
woensdag: 09:00 - 22:30
donderdag: 09:00 - 22:30
vrijdag: 09:00 - 21:00
zaterdag: 10:00 - 18:00
zondag: 10:00 - 18:00