Oxygen all-in fitness

Ons aanbod

Fitness, Cardiotraining, Functional Training, Body Building, Crossfit, Spinning, Groepslessen, Yoga, Personal Training, Sauna,... Met een divers aanbod zorgen we ervoor dat iedereen bij ons terecht kan. 

Fitness

Work hard! Play hard! Verbeter je conditie, figuur en algemene gezondheid bijhouden of verbeteren.


Zin om erin te vliegen? Bij Oxygen vind je de meeste moderne apparatuur en dit in een zeer grote accommodatie. Zowel indoor als outdoor. Zowel kracht als cardio. En zowel yoga als CrossFitness. Met 65 spinningfietsen heeft Oxygen Eke ook een van de grootste spinningclubs van het land

Groepslessen

Samen bewegen werkt inspirerend. Het geeft je nét dat extra duwtje om je doelstellingen te behalen.


Kies uit tientallen motiverende groeps- of yogalessen en teamworkouts die elke dag opnieuw door ons ervaren team met veel passie en energie worden verzorgd.

Popel je om te beginnen?

Twijfel je over een fitnessabonnement? Probeer alle faciliteiten van Oxygen Fitness GRATIS uit in onze club. Ontdek onze fitness, spinning, groepslessen en meer in Eke.

Wellness

Sweat baby sweat! Zweten in de sauna of relaxen onder de zonnebank?


Tijdens jouw work-out kan je al jouw spullen veilig opbergen in onze lockers die in de club beschikbaar zijn. Na het fitnessen kan je jezelf rustig verfrissen in onze douches.

Personal training

Harder, better, faster, stronger! De juiste kennis en begeleiding om voor een keihard resultaat te gaan.


Ben je uitgeput aan excuses om te gaan sporten? Na 2 keer fitnessen heb je de moed al opgegeven? Jouw personal trainer zet al de excuses opzij en zal je motiveren om te volharden en je volledig aan jouw training te wijden!

Schrijf je in

Kan je niet wachten om deel te nemen aan onze groepslessen of je te onderdompelen in onze uitgebreide krachtzone? Schrijf je online in en word lid van onze toffe Oxygen familie! Wij staan jou bij in het schrijven van je eigen fitness verhaal!

Wil je meer weten?

Heb je vragen over ons aanbod, abonnementen of gewoon nood aan extra informatie? Neem dan gerust contact op met ons. Wij staan iedere dag klaar om te bekijken wat we voor je kunnen betekenen.

Openingsuren

maandag: 09:00 - 22:30
dinsdag: 09:00 - 22:30
woensdag: 09:00 - 22:30
donderdag: 09:00 - 22:30
vrijdag: 09:00 - 21:00
zaterdag: 10:00 - 18:00
zondag: 10:00 - 18:00